Basketfeber i Kongsberg

,

Førstkommende søndag er det semifinale i NM kl 17 i Kongsberg, hvor Kongsberg Miners møter erkerival Gimle fra Bergen.

Semifinalene spilles best av 5 kamper og blir en reprise av finalen for 3 år siden hvor Miners ble kåret norgesmestere etter 3-2 i kamper. Den femte og avgjørende finalen ble spilt i en fullsatt  Kongsberghallen og det var en elektrisk stemning. Nå håper vi på en tilsvarende stemning i Kongsberghallen for å hjelpe spillerne å sikre finalebilletten i årets sluttspill.

Publikum tilbake på tribunen – helt fantastisk!

Forrige søndag var det kvartfinale og seier mot Tromsø foran over 800 tilskuere i Kongsberghallen. Det var godt å se så mange tilskuere tilbake i Kongsberghallen!

Grunnet Covid-19 restriksjoner er det lenge siden hjemmelaget har hatt en så sterk støtte i ryggen. Før pandemien var nettopp støtten fra publikum, som en 6-spiller på banen for Miners og en viktig faktor for at stort sett alle hjemmekamper ble en seier.

La oss fylle hallen førstkommende søndag og på alle hjemmekamper i sluttspillet, så skaper vi en elektrisk stemning nok en gang og heie hjemmelaget frem til seier.

Semifinalekampene og hjemmekampene kan du få en oversikt over her!

Vintercamp med stor suksess – basket er i vinden!

I vinterferien gjennomførte Miners basketball camp med hele 85 deltakere. Gjestetrener Dave Severns fra NBA & LA Clippers sikret veldig høy kvalitet sammen med Miners hovedtrener Doug Marty, fysisk trener Frederic Solberg og spillere fra elitelaget.

Norges beste fysiske trener Marcel Da Cruz krydret programmet med fysiske øvelser. Kongsberg Miners opplever stor pågang av nye spillere både fra Kongsberg, Notodden og Numedal, det er gledelig å se. Ingen tvil om at basketball fenger både nasjonalt og lokalt om dagen:)

Go Miners