Partnere

Samarbeid med
Kongsbergs eliteserielag

«Sammen skaper vi historie» er fundamentet i samarbeidet mellom Kongsberg Miners og sine støttespillere. Merkevaren Miners er et produkt hvor elite & bredde fungerer sammen i et utviklingshjul med fokus på gode oppvekstvilkår og morsomme opplevelser, og hvor eliten er med på å dra bredden fram både sportslig og økonomisk gjennom bruk av elitelagets kompetanse og arbeidstimer.

Kongsberg Miners verdsetter sine samarbeidspartnere og gjennom skreddersøm (vinn/vinn avtaler), ulike nivåer og kreativitet er det muligheter for alle til å bli med på Laget Miners.

Det er stor bredde i Miners sine samarbeidspartnere og derav gode muligheter for nettverksbygging og B2B aktiviteter. Ønsker du å utforske muligheter for et samarbeid, bli med på Laget og skape historie med Miners er det bare å ta kontakt.

Samarbeidspartnere

 
 
 

Forretningspartnere

 
 
 

Vil du bli partner?

Kongsberg Miners verdsetter et aktivt forhold til sine samarbeidspartnere. Vi er opptatt av at sponsorene får en gevinst av å være med i Miners-familien, og gjennom sitt sponsorat av klubben får påvirkning i lokalmiljøet.

"*" obligatorisk felt

Navn*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.