Hva er akademiet?

Kongsberg Miners Academy er et sesonglangt treningsprogram designet for å bygge ferdighetene som er nødvendige for at den dedikerte idrettsutøveren skal oppnå sitt potensial. I dette programmet vil spillere få eksklusive muligheter til å få innsikt i treningsrutiner, mentale aspekter ved spillet, et etablert nettverk som kan hjelpe dem å vokse på, og mer.

Akademiets visjon

Vår visjon innen Academy-programmet er å skape et sted som lar den dedikerte idrettsutøveren finpusse håndverket og perfeksjonere ferdighetene sine. Ved siden av dette, bygge karakteren og lederegenskaper som er nødvendige for å bidra til å bygge vinnerlag og kulturer. Vi ønsker at Kongsberg Miners Academy skal være en læringsopplevelse som hjelper unge idrettsutøvere på deres reise til å bli best mulig.

Følg Miners Academy på Instagram:

Hva tilbyr vi?

FERDIGHETSBASERT TRENINGSPROGRAM

Treningsøktene på banen vil være individuelt fokuserte og ferdighetsbaserte. Dette betyr at treningsøktene vil være rettet mot den individuelle ferdigheten til hver utøver. Treningsrutinen blir lagt opp slik at ferdighetene som trenes kan overføres direkte til spillet.

PROGRAM FOR STYRKETRENING

Et nøye utformet styrkeprogram vil bli utviklet for å møte behovene og treningsalderen til utdøverne. Dette vil bidra til å bygge grunnlaget for de fysiske egenskapene de trenger for å konkurrere på sitt høyeste nivå. Dette vil også sikre minst mulig skader og utmattelse gjennom hele sesongen.

TEORIØKTER

Teori- eller klasseromsøkter vil bli lagt til i pensum for programmet for å utvikle de mentale aspektene ved spillet, og ytterligere utvide kunnskapen til utøverne om hva som kreves for å bli en utøver på elitenivå. Teoriemner kan inkludere basketball IQ-utvikling, ernæring, mental trening, osv.

Programinfo

Prosjektets mål

2-3 basketball ferdighetsøkter per uke.
1-2 styrkeøkter per uke i gjennomsnitt
1 teoriøkt per måned i gjennomsnitt
1 personlig utviklingsmøte per måned Akademitur
(tur ikke inkludert i Miners Academy-prisen)

Tidsplan og kostnader

Miners Academy-programmet vil gå fra september til mai. Spesifikke datoer vil bli bestemt.
De fleste treningene vil bli holdt på ukedager, og når det er mulig for de fleste deltakere, tidlig om morgenen eller i helgene.

For det første året er programavgiften for Gruvearbeiderakademiet 10 000 NOK. Dette inkluderer en utstyrspakke og treningsavgift.

Prosjektleder og trener

Ansvarlig for prosjektadministrasjon, innhold og instruksjon er Juan Ferrales. Juan har vært med på elitelaget siden 2015, og har vært hovedtrener for gutte 02 og 06 lag. For tiden er han hovedtrener for BLNO-laget for menn, ansvarlig for klubb- og trenerutvikling, og i trenerteamet for seniorlandslaget for menn. Med mer enn 9 år som profesjonell basketballspiller og flere titler og utmerkelser, vil Juan lede akademistrukturen og innholdet for å sikre at spillerne mottar de høyeste ferdighetene og evalueringene.

Juan Ferrales

Prosjektleder og trener

Søk opptak her

Navn(Påkrevd)
Beskriv om du melder inn for andre, hvilket nivå utøveren er på, eller annen relevant informasjon.