Har du lyst til å begynne med basketball? Vi tar alltid i mot nye spillere på våre lag. Her er en rask og enkel oppskrift på hvordan du kommer i gang med basketball hos Kongsberg Miners:

 

1. Finn ditt lag; bruk menyvalget Ungdom her på vår nettside for å finne frem til det aktuelle laget som vil passe deg eller ditt barn.

2. Kontakt lagkontakt og/eller trener. Deres kontaktinformasjon står på lagsiden eller du kan klikke her for å se lagkontaktliste. De vil hjelpe deg med de spørsmålene du har og vil bidra deg med å komme i gang med basket. 

3. Møt opp på en trening. Det er helt ufarlig å møte opp til en trening dersom man vil se på, prøve seg eller bare ta en prat med trener eller spillere. 

4. Betale treningsavgift. Dette gjøres fra menyvalget Ungdom ved å trykke på Betaling kontigent. Avgiften vil variere avhengig av aldersnivå.

 

Gratulerer! Nå er du i gang som spiller i Kongsberg Miners. Du vil fortsatt trenge utstyr til å trene/spille, samt ha en spillerlisens. Disse tingene vil klubben, via lagkontakt, hjelpe deg med når disse tingene blir aktuelle. Ved spørsmål, vennligst henvend deg til post@kongsbergminers.no.