Hva er akademiet?

Miners Junior Academy er et sesonglangt treningsprogram designet for å la spillere se hvordan det er å trene og tenke som en dedikert idrettsutøver. Vi vektlegger å bygge ferdigheter som overføres direkte til gulvet og bygge grunnlaget for hver spillers eget unike spill.

Akademiets visjon

Vår visjon i Jr. Academy-programmet er å skape et sted hvor unge idrettsutøvere kan bygge et grunnlag rundt de tekniske, mentale og fysiske aspektene ved sporten, og vise de tankegangen til en dedikert idrettsutøver. Når dette er oppnådd kan vi bygge lederskap og selvtillit slik at hver spiller kan bygge viktige basketball- og livsferdigheter.

Følg Miners Academy på Instagram:

Hva tilbyr vi?

FERDIGHETSBASERT TRENINGSPROGRAM

Treningsøktene på banen vil være individuelt fokuserte og ferdighetsbaserte. Dette betyr at treningsøktene vil være rettet mot den individuelle ferdigheten til hver utøver. Treningsrutinen blir lagt opp slik at ferdighetene som trenes kan overføres direkte til spillet.

PROGRAM FOR STYRKETRENING

Et nøye utformet styrkeprogram vil bli utviklet for å møte behovene og treningsalderen til utdøverne. Dette vil bidra til å bygge grunnlaget for de fysiske egenskapene de trenger for å konkurrere på sitt høyeste nivå. Dette vil også sikre minst mulig skader og utmattelse gjennom hele sesongen.

TEORIØKTER

Teori- eller klasseromsøkter vil bli lagt til i pensum for programmet for å utvikle de mentale aspektene ved spillet, og ytterligere utvide kunnskapen til utøverne om hva som kreves for å bli en utøver på elitenivå. Teoriemner kan inkludere basketball IQ-utvikling, ernæring, mental trening, osv.

Programinfo

Prosjektets mål

2 basketballøkter per uke m/ en styrkeøkt under en av disse øktene.
1-2 teoriøkter per kvartal i gjennomsnitt
Kvartalsvis personlig utviklingsevaluering/rapport

Tidsplan og kostnader

Miners Jr. Academy-programmet vil gå fra september til april. Spesifikke datoer vil bli bestemt. De fleste treningene vil bli holdt på ukedageskvelder, og når det er mulig enkelte helger.

Programavgiften for Miners Jr. Academy er 4000 NOK. Denne avgiften er atskilt fra alle andre avgifter. Eks. treningsavgift

Prosjektleder og trener

Ansvarlig for prosjektadministrasjon, innhold og instruksjon er Juan Ferrales. Juan har vært med på elitelaget siden 2015, og har vært hovedtrener for gutte 02 og 06 lag. For tiden er han hovedtrener for BLNO-laget for menn, ansvarlig for klubb- og trenerutvikling, og i trenerteamet for seniorlandslaget for menn. Med mer enn 9 år som profesjonell basketballspiller og flere titler og utmerkelser, vil Juan lede akademistrukturen og innholdet for å sikre at spillerne mottar de høyeste ferdighetene og evalueringene.

Juan Ferrales

Prosjektleder og trener

Søk opptak her

Navn(Påkrevd)
Beskriv om du melder inn for andre, hvilket nivå utøveren er på, eller annen relevant informasjon.