Kongsberg Miners på tredjeplass i Firi-ligaen

, ,

Søndag 10. april var det duket for avgjørende semifinale mellom Kongsberg Miners og Gimle Basket. Etter 4 intensive omganger, måtte Miners-spillerne se seg slått av laget fra Bergen og ender dermed på en tredjeplass i sluttspillet.

Kongsberg Miners – Gimle 68-80 (2-3 sammenlagt)

– Spillerne ga alt de hadde i denne kampen, men akkurat nå var Gimle det lille hakket bedre enn oss. Vi hadde ingen god «skytekamp», men vi var gode i forsvar. Det hjalp ikke mot et Gimle-lag, som akkurat som i kampen i Bergen også var litt bedre enn oss sier Stein Erik Rotegård til Laagendaslsposten.

– Gimle var mye bedre til å skyte enn oss, og Lars Espe i særdeleshet, sier Rotegård.

– Men det ble i hvert fall en skikkelig underholdende kamp for publikum, legger han til.

Kjempestemning på tribunen – Publikum i toppform!

Stemningen på tribunen var helt magisk. Det er fantastisk å se så mange flotte fans som kommer på hjemmekampene til Miners, mange av de hver søndag. Over 900 tilskuere hadde møtt opp til oppgjøret mellom Gimle og Miners.

Publikum hadde malt seg blå i ansiktene, tatt med trommer, flagg og høy røst. Det var en helt energisk stemning. Vi er i tvil om det blir samme trøkket fra tribunene under NM-finalene.

Poengscorere:

Kongsberg Miners: Marin Mornar 22, Aly Hudgins 16, Ognjen Nisavic 11, Djo Loo Yele 8, Bryan Alberts 6, William Lybæk 4, Valen Tejada 1.

Gimle: Lars Fredrik Espe 23, Mikkel Kolstad 19, Bryan Coleman 15, Milovan Savic 9, Eivind Lamo 5, Jørgen Odfjell 5, Ali Ouakkaha 3, Espen Fjærestad 1.