HaakonUllrich på beina igjen etter ulykken

, ,
Haakon Ullrich på beina igjen etter ulykken

Pressemelding 27.10.2021

Fredag 22. oktober kjørte Kongsberg Miners til Trondheim for å spille kamp mot Nidaros Jets påfølgende dag. På Dovrefjell var det krevende kjøreforhold og en av bilene kjørte av veien og havnet på taket i bunnen av en skråning ved en elv.

Spillerne i bilen ble alle tatt godt vare på av førstehjelpere/ambulansepersonell som kom til stedet kort tid etterpå. De skadede ble fulgt opp på St. Olavs Hospital HF i Trondheim. Skadeomfanget består av hjernerystelse, mindre kuttskader og generelt mørbankede kropper. Haakon Ullrich fikk dessverre nakkebrudd og gjennomgikk en vellykket operasjon mandag morgen. Haakon har full mobilitet og starter nå med reahabilitering for å komme tilbake. Han trenger ro i flere måneder og er trolig ute for resten av sesongen. Haakon uttaler selv: «Jeg skal komme tilbake sterkere både fysisk og mentalt». Fra Trondheim går turen i første omgang til familien sin i Bergen.

Bilde tatt tirsdag 26/10-2021

Alle bilder: Eirik Hagesæter

Dette var en traumatisk opplevelse for alle de involverte og hele klubben er rystet av hendelsen. Spillerne viste at de står samlet og en utrolig lagmoral når de besluttet å likevel spille kampen lørdagen, som endte med seier mot Nidaros Jets. Nok en gang er det viktig at vi tar vare på hverandre, viser omsorg og står sammen om å komme oss gjennom nok en prøvelse. 

Kongsberg Miners ber om forståelse for at klubben og spillerne trenger tid til å bearbeide denne hendelsen og at de skjermes for direkte henvendelser.

Alle henvendelser vedrørende denne saken rettes direkte til klubbens styreleder, Leif Andersen.
Tlf. 41107788
Epost. leifning@gmail.com