Doug Marty ny hovedtrener ut sesongen

, ,

Kongsberg Miners har engasjert Doug Marty som hovedtrener i klubben ut sesongen. Doug har en lang trenerkarriere bak seg og en tidligere fartstid i norsk basketball som profesjonell spiller i perioden 1989-1993 samt 1996-1998.

Doug har trent landslagene til Thailand (2017-2019) og Luxembourg (2009) samt ulike profesjonelle lag i Asia, Europa, Mexico og New Zealand. Videre har Doug imponerende resultater i farmerligaen til NBA hvor han var hovedtrener for Charleston Lowgators. Han har jobbet tett med San Antonio Spurs samt 2 år med Boston Celtics.

Doug Marty kommer til å samarbeide tett med Stein Erik Rotegård og det øvrige trener teamet i Kongsberg Miners. – En trener på heltid er noe klubben har ønsket seg lenge og vil styrke laget & klubben mye i tiden fremover.

Doug vil kunne jobbe med spillerutvikling på dagtid, ha mer tid til å analysere motstandere og generelt bruker mer tid på trenergjerningen.

Doug vil også utvikle øvrige trenere i Miners samt bidra til spillerutvikling i breddeavdelingen. Doug Marty er en hel ved type og var veldig godt likt i norsk basketball de årene han var her som spiller.

Jeg gleder meg veldig til å samarbeide med Doug Marty fremover – sier Stein Erik Rotegård.

Vi ønsker Doug Marty velkommen til Kongsberg Miners og gleder oss til fortsettelsen!