Fredag 24. september kl. 19:00 er det serieåpning for Miners Elitelag på hjemmebane i Kongsberghallen og vi håper å se deg der!

Du som sponsor er viktig for hele laget og klubben vår og vi vil derfor gi noe tilbake. Som oppvarming til årets elite-serie, der vi skal hente hjem gullet igjen, er du eksklusivt invitert til sponsortreffet «Jakten på arvesølvet» fredag 24. september kl. 13:00 – 16:00.

Påmeldingsfrist er mandag 20.09. kl. 12:00 via denne lenken:
Ja, jeg vil melde meg på.

Begrenset antall plasser – førstemann til mølla!

Dette gjelder sponsorer av Miners, er du ikke sponsor i dag, men er hekta på å bli med i utviklingen av Norges fremste basketballklubb? Se mer her, eller ta kontakt med Ole K. Rotegård.

Søstrene Storaas har over 30 års erfaring med å lage eventyrlige opplevelser som knytter mennesker sammen. Nå satser de i dette markedet med event- og reiseselskapet BRAVE AS som er arrangør for oss denne dagen.

Jakten på Arvesølvet

Bli med og se hva sølvfunnet for 400 år siden har skapt av verdier. Inndelt i lag løser gruppen kreative og historisk oppgaver utendørs i historiske omgivelser på Knutefjell.

Helt siden det første sølvfunnet i 1624 har Kongsberg – industrien tatt i bruk det beste innen kunnskap og teknologi. Dette har ført til at de i dag skaper verdier og vekst lokalt, nasjonalt og globalt. Bedriftene her vokser ved å samarbeide, gjøre hverandre gode, dele kunnskap, stole på hverandre og egne erfaringer

Brave har tatt i bruk Kongsbergs 400 års historie og utformet et sett opplevelser og aktiviteter som løses gjennom samarbeid – akkurat som i Kongsberg industrien.  I tillegg vil deltagerne lære noe, og vi håper også dere blir inspirert til å tenke nytt når alle er tilbake i egen bedrift.

Tidsplan:

   • 13:00 oppmøte ved p-plass Funkelia
   • Skimore Stolheis opp
   • Jakten på Arvesølvet – teamoppgaver basert på Kongsberg sin sølvhistorie. Måtte det beste laget vinne!
   • Servering av Søstrene Storaas’ Bergmannssuppe
   • 16:00 ca. stolheis retur (så du får tid til å reise hjemom for å skifte før kampen)

Les mer om aktiviteten her: https://brave.no/opplevelser/jakten-pa-arvesolvet/

Vi gleder oss til å se deg igjen og er klare for basketsnakk, småsnakk og nye bekjentskaper.

VELKOMMEN!


Vennlig hilsen
Stein Erik Rotegård, hovedtrener