Torgrim Sommerfeldt vender denne sesongen tilbake til Kongsberg og 32-åringen fra Drammen tilfører laget masse erfaring. 

Nike Hoop Summit

Som tenåring spilte Sommerfeldt for Kongsberg Penguins. Deretter tok han videregående på basketlinja på NTG Bærum. Det var der han i 2008 ble oppdaget på en treningsleir i Spania og tatt ut på verdenslaget Nike Hoop Summit, som en av ti utvalgte på laget som inneholder de største baskettalentene i verden (minus USA) under 20 år. På verdenslaget var blant annet spillere som Serge Ibaka, Boban Marjanovic, Alexis Ajinca, Samaritan Samuels (de som har vært innom nba) og Team USA – Demar Derozan, Tyreke Evans, Ed Davis, Greg Monroe, Al-Farouq Aninu og Jrue Holiday. 

Manhattan Jaspers

Dette ført ham over dammen og i studietiden ved Manhattan College (2010-2013) spilte han for Manhattan Jaspers i NCAA D1 (1. divisjonen i National Collegiate Athletic Association). Etter hjemkomst til Norge har han spilt i eliteserien for Bærum Basket, Asker Aliens og Centrum Tigers. 

3 NM titler

Sommerfeldt har vært en del av u16, u18, u20 og spilt universiaden i 2013, Nordisk Mesterskap og EM. Han debuterte på seniorlandslaget som 18-åring og har 3 NM-titler; 1 for Bærum Basket og 2 for Centrum Tigers.

Torgrim er en spiller for de store anledninger og vi gleder oss til å se Torgrim i Miners drakta denne sesongen!