Foto: Ole John Hostvedt

 

I torsdagens kamp mot Ammerud stilte Miners med et noe svekket mannskap. Ute med skader var Juan Ferrales, Petar Kutlesic og Aly Hudgins. I deres fravær fikk vi flere gode innhopp fra unguttene. Matias Save var fremragende med blant annet 4/9 trepoengere og flere sterke driver til kurven. Han endte opp på sesongbeste med 25 poeng. Robert Hubbs og Chris-Ebou Ndow var igjen strålende offensivt for Miners og hadde 28 poeng hver. Max Richardson takket for tilliten i hans første kamp i startfemmeren med en tidlig dunk. Like etter fulgte Robert Hubbs opp med en alley-oop på passning fra Nicolai Østbye. Miners ledet stort sett gjennom hele kampen og var aldri truet av et Ammerud lag som fortsatt venter på klarering av sin siste importspillere som satt på benken. 

 

På lørdag var det Frøya som stod for tur. Dette ble en langt tøffere kamp, men gledelig var det at Petar Kutlesic var tilbake på banen. Ognjen Nisavic var igjen sentral for bortelaget og hadde allerede før pause notert seg for 20 poeng. Etter en fantastisk forsvarsjobb av laget, og spesielt av Chris-Ebou Ndow, fikk Miners endelig tak på han etter pause. Max Richardson ser ut til å spille seg varm i Miners-trøya og noterte seg for 14 poeng, mens Matias igjen viste god skyting fra distanse og endte på 11 poeng. Robert Hubbs hadde 23 poeng og Chris-Ebou Ndow endte på 25 poeng. 

 

Neste kamp er hjemme i Kongsberghallen på torsdag 8.11 kl 1900. Da kommer Bærum Basket på besøk. Bærum ligger på plassen bak Miners på tabellen og det blir som alltid mye prestisje når disse to lagene møtes. Vel møtt! 

 

Go Miners!