Foto: Torgrim Gotland Bakke

 

Det ble en solid seier mot Ammerud i søndagens bortekamp. Høy underholdningsverdi var uten tvil en fellesnevner for denne kampen. Publikum fikk valuta for pengene i form av god skyting og høytflyvende dunker fra begge lag. Favorittene fra Kongsberg var bare opp med 2 poeng etter førsteperiode, men dro virkelig ifra i 2.periode. Denne perioden ble vunnet 31-15 og Ammerud klarte aldri å hente inn forspranget til Miners som fortsatte å øke ledelsen utover kampen. Med 8 poengs seier i 3. periode og 6 poengs seier i 4. periode fikk flere av ungguttene tid på parketten de siste minuttene av kampen. Kampen endte med en sterk 107-75 seier mot et Ammerud lag i fremgang.

 

Av kampens mange høydepunkter kan Robert Hubbs alley-oop dunk trekkes frem som et av de store. Han fanget en lobb-passning fra Chris-Ebou Ndow langt bak hodet og smalt ballen ned i kurven. Robert Hubbs ble Miners toppscorer med 23 poeng, tett etterfulgt av Chris-Ebou Ndow med 22 poeng og Nico Østbye med 21 poeng. Petar Kutlesic dro ned 13 returer og gjorde sammen med Aly Hudgins en god jobb på Ammeruds nye importspiller i forsvar. Toppscorere for Ammerud ble Ahmed Diomande og Austin Mofunanya, begge med 25 poeng hver.

 

Nå ser vi frem til årets siste hjemmekamp når Asker er gjester førstkommende torsdag. På denne kampen vil det være muligheter for å vinne både julegensere og andre morsomme effekter i regi av julegenserbutikken.no.

 

Go Miners!