GU16 til Europa

By kbgminers on tirsdag, mai 23rd, 2017 in Nyheter. Ingen kommentarer

Sent mandag kveld fikk Kongsberg Miners godnyheten om at Gutter U16 (født 2002) har fått inntak i den prestisjefylte europeiske ungdomsligaen European Youth Basketball League (EYBL).


Sommertrening 2017

By kbgminers on onsdag, mai 3rd, 2017 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kongsberg Miners tilbyr trening for alderbestemte spillere frem til skoleslutt hvor fokus er på individuell ferdighetstrening og utvikling. Spillere som deltar får en egen Miners treningstrøye.


Skolebasket Xtra

By kbgminers on tirsdag, april 4th, 2017 in Nyheter. Ingen kommentarer

Vi forlenger basketballsesongen med ukentlige treninger på kveldstid!    Skolebasket Xtra er åpent både for spillere som allerede deltar på Skolebasket og for de som er helt nye og ønsker å prøve seg. Alle er velkommen!


Ferrales forlenger

By kbgminers on fredag, mars 31st, 2017 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kun 6 dager etter at Miners-sesongen endte med semifinaletap mot Centrum Tigers, kan klubben komme med en særdeles gledelig nyhet. Sent torsdag kveld signerte Juan Ferrales på en kontraktforlengelse med Kongsberg Miners.


Utslått i semifinalen

By kbgminers on søndag, mars 26th, 2017 in Nyheter. Ingen kommentarer

Miners hadde kniven på strupen i kamp 2, men klarte ikke å dra i land seieren etter en thriller av en sluttspillkamp. Centrum Tigers vant 86-84 etter ekstraomganger og avanserer til finalen hvor de møter Gimle.


Tap i første semifinale

By kbgminers on onsdag, mars 22nd, 2017 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kongsberg Miners, årets seriemester, gikk til dyst mot Centrum Tigers, regjerende Norgesmester, i Kongsberghallen i den første kampen i semifinaleserien som spilles best-av-tre. Alt var duket for en spennende og jevn kamp, men slik ble det ikke.


Årsmøte 2017

By kbgminers on tirsdag, mars 21st, 2017 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kongsberg Miners (Bergkameratene Basketball) inviterer til årsmøte torsdag 30.mars kl 19:00 i kafeteriaen i Idrettshallen.


Videre til semifinale

By kbgminers on lørdag, mars 18th, 2017 in Nyheter. Ingen kommentarer

Miners vant første kvartfinale i Tromsø forrige uke og kunne med seier i kamp to på hjemmebane sikre seg en plass i semifinalene i årets BLNO-sluttspill.


Ford SilverCup

By kbgminers on mandag, mars 13th, 2017 in Nyheter. Ingen kommentarer

Lørdag 22.april kl 10:00 – 16:00 avholdes den aller første utgaven av Ford SilverCup. Det er en 3-mot-3 basketballturnering for barn i 2. – 8. klasse. Alle påmeldte garanteres minst 4 kamper spilt. Det er helt gratis å delta.


Nytt hjemmetap

By kbgminers on mandag, februar 20th, 2017 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kongsberg Miners tok parketten i Kongsberghallen foran 1023 tilskuere mot Asker Aliens i en viktig kamp for begge lag. Miners kjemper om seriegull, mens Asker jobber for å bedre sin plassering inn mot sluttspillet.


Gimle for sterke

By kbgminers on mandag, februar 13th, 2017 in Nyheter. Ingen kommentarer

Det har vært utkjempet flere gode kamper mellom Kongsberg Miners og Gimle de to siste årene. Når bergenserne kom på besøk til Kongsberghallen sist lørdag var det intet unntak.


God helg

By kbgminers on tirsdag, februar 7th, 2017 in Nyheter. Ingen kommentarer

Sist helg var en krevende utfordring for Kongsberg Miners. Først var det hjemmekamp mot Frøya i Kongsberghallen på lørdag, før laget reise nordover for bortekamp mot Tromsø Storm på søndag.


Borteseier mot Ammerud

By kbgminers on mandag, januar 30th, 2017 in Nyheter. Ingen kommentarer

Samtidig som de norske håndballherrene gjorde historie i VM-finalen i Frankrike søndag, gikk hoppballen mellom Miners og Ammerud i Apalløkka. Ammerud kjemper for å unngå nedrykksplass, mens Miners spiller for seriegullet i hver kamp fremover.


Seks på rad

By kbgminers on lørdag, januar 14th, 2017 in Nyheter. Ingen kommentarer

Torsdag kveld var Miners gjester i Vulkanhallen for andre gang i årets sesong; da Kongsberg møtte Centrum Tigers til en tøff bortekamp. Etter en krevende høstsesong for Tigers med mange spillere ute, så var det et gledelig å se mange Tigers-profiler tilbake på ban


Storseier i Trondheim

By kbgminers on tirsdag, januar 10th, 2017 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kongsberg Miners startet andre halvdel av sesongen på bortebane; med kamp mot Nidaros Jets i Husebyhallen i Trondheim lørdag 7.januar.


Romjulsfeiring

By kbgminers on torsdag, desember 29th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Romjulskampene var en gang en fast tradisjon i BLNO før den ble avviklet fra seriesystemet for flere år siden. I år var romjulskampen tilbake på kalenderen og Kongsberg Miners tok i mot Centrum Tigers i Kongsberghallen 28.desember.