Norges beste basketcamp!

, ,

Kongsberg Summer Basketball Camp med Unicaja Malaga

Kongsberg Miners, to ganger sluttspillvinner i Norge teamer opp med det spanske topplaget Unicaja Malaga og holder en basketballcamp i Kongsberg i uke 32, 9.-14. august.

Unicaja er en av de mest fremgangsrike klubbene i spansk basketball – tidligere ACB Champion, vinner av Copa del Rey, Eurocup and Korac Cup, med 16 sesonger i EuroLeague. I neste sesong skal Unicajas seniorlaget kjempe i Champions league. Fra breddeprogrammet til Unicaja Baloncesto har levert toppspillere som Domantas Sabonis (NBA), Alberto Diaz, Dejan Todorovic or Pepe Pozas. Actually, samt mer enn 100 spillere til ACB.

Miners er stolte av å kunne tilby spansk toppbasket i Kongsbergs haller. Bli med på en uforglemmelig sommercamp med trenerne Antonio Herrera, Manolo Bazán, Manuel Salinas and David Rueda – samt Miners egne trenere og spillere. Dette er en unik mulighet for å lære basketball fra Europas toppkompetanse.

Basket campen er for alder 10-18. Se påmelding for mer informasjon, https://forms.office.com/r/hjZB8F2rh1. Obs begrenset med plasser! Ved ønske om overnatting så ta kontakt. 

Bli med på en utrolig opplevelse med Kongsberg Miners og Unicaja Malaga!

Kontakt: sport@kongsbergminers.no