Hvis du har vært på hjemmekamp med Kongsberg Miners i løpet av de siste årene, har du garantert hørt den energiske speakeren vår Harald Quaynor.

Se første episode her!

For å kickstarte sesongstart 2021/2022 litt tidlig, og med det forhåpentligvis markere restarten av publikum på kamper igjen, lanserer vi nå vårt nyeste konsept, Miners Corner.

Miners Corner – hva og hvorfor?

Miners Corner er en pre-game sending hvor vår faste speaker Harald Quaynor tar i mot gjester i en uhøytidelig prat om løst og fast rundt Kongsberg Miners samt temaer rundt basket og idrett.

Formålet med Miners Corner er å skape en enda tettere relasjon mellom Kongsberg Miners og deg som publikum, fan, forelder, søster, bror, sponsor, spiller mm.

Pilotepisode

Torsdag 3. juli kl 19:00 sendes første episode av Miners Corner. Målet er å servere seerne omtrent en episode per måned, og gjerne i tilknytning til hjemmekamper.

Se første episode på facebook eller youtube

Gå til live-arrangementet og få påminnelse når det starter her!

Kongsberg kommune først ut

Når første episode går av stabelen, møter dere vår eminente speaker Harald, som gjester hovedtrener Stein Erik Rotegård, med storslagent besøk av Strategi og omdømmesjefen i Kongsberg kommune, Håvard Fossbakken.

Kongsberg kommune har lenge hatt en aktiv rolle i å tilrettelegge for og bidra til at basketball skal være en del av idrettstilbudet til unge og voksne i Kongsberg, det ønsker de å fortsette med.

Er du sponsor og ønsker å inkluderes i Miners Corner?

Miners Corner sine opptak gjøres i Metafor sitt studio i Bussedalen. Mens Metafor sponser noe av produksjonen, finansieres resterende produksjon av sponsorer som ønsker å bruke Miners Corner som arena for å synliggjøre sin bedrift/forening og saker de brenner for.

Ønsker du å «kjøpe» episoder av Miners Corner, ta kontakt med Stein Erik Rotegård på 952 60 965 eller stein.erik.rotegaard@gmail.com