Sesongen 2020/2021 har vært krevende. Tross det, har Miners igjen bevist at klubben har et av Norges beste basketballag og eliteprodukt.

Laget denne sesongen har blitt et av de sterkeste vi noensinne har hatt i Miners, og selv om det er skuffende å ikke kunne få muligheten til å kjempe om Kongepokalen pga Covid-19, ser vi lyst på tiden vi går inn i og neste sesong.

Vi har en spillerstall som allerede er revansjesugne, og vi er godt i gang med å komponere laget for neste sesong. Selv om store deler av spillerstallen fortsetter, kan vi hinte om at vi har noen spennende forsterkninger på gang.

Kongsberg lengter etter å treffes på hjemmekamp

Det har vært en merkelig tid, ikke bare for Miners, men også for folk generelt og da også for tilskuerne. Tilbakemeldingene vi får tyder på at det er en stor lengt etter å komme seg ut, treffes, og engasjeres på felles arenaer igjen. Vi i Miners ser det som en stor fordel at publikum er supermotivert til å heie frem Norges fremste basketballag når vi skal ta hjem kongepokalen neste sesong.

Med TV2 på laget blir alle mer synlig

Neste sesong blir ekstra spennende, med ny TV2-avtale for forbundet og dermed en bredere dekning av kampene igjen.

Det er mange år siden forbundet hadde en slik avtale, og vi merker at klubbene i BLNO satser mer på både elite og bredde og at produktet basket blir bedre.

a
Fra venstre: Stein Erik, hovedtrener for elitelaget i Kongsberg Miners, Thomas, Innholdsprodusent i Akari og Simen, Daglig leder i Akari.

Vi dunker i gang sesongen i september + B2B samlinger!

Sesongstart til høsten blir i slutten av september, men før det vil vi arrangere Miners Invitational, helgen 10. – 12. september hvor vi får besøk fra Team USA Select samt Loughborough fra Storbritannia + noen flere lag.

Det blir en bra kick-off på sesongen hvor Miners kan vise frem laget og få viktige treningskamper før sesongen braker løs. Vi jobber tett med flere samarbeidspartnere for å arrangere samlinger, slik at vi kan møtes mer fysisk og få til gode nettverksplasser for partnere, spillere og publikum.

Har du innspill til hva vi som klubb kan gjøre for deg som samarbeidspartner, ta gjerne kontakt med simen@akari.no

Partnere strømmer til, både nye og reforhandlinger!

Vi er veldig takknemlig for alle partnerne vi har hatt med oss i alle år. Samtidig er vi også veldig fornøyd med at vi har signert flere nye partnere under denne pandemien. Vi har forlenget avtale med partnere som Akari, Søstrene Storaas og Metafor, mens nye avtaler med Adidas, TV2 , Kiwi, Intersport, Johansen Trafikkskole og flere har kommet på plass.

Nå ser vi frem til å kunne gi maks verdi tilbake til samarbeidspartnere i form av mer digital dekning, B2B-samlinger, arrangementer, oppgraderte partnersider på nettsiden vår og ikke minst sendetid på TV2.