Kongsberg Miners følger retningslinjer fra FHI/regjeringen/NIF til enhver tid. For kampene nå og fremover betyr det maksimum 50 som publikum. Vi vil også ikke ha kiosksalg. For førstkommende kamp så er det begrenset til de 50 første fysisk ankomne (først til mølla), med gyldig billett. Billettsalget er nå stoppet da vi har mer enn det tillate allerede solgt. Kjøpte billetter som ikke blir brukt – refunderes.

Kongsberg Miners har i lang tid sett fram til å kunne levere en skikkelig forrykende forjulskamp mellom to av de aller beste lagene i ligaen i lang tid. Vi hadde virkelig håpt på at pandemitilstanden var slik at det var mulig, men dessverre er det ikke slik. Vi kan bare anmode om at alle tar fram det positive i hverdagen og at vi jobber og tenker fremoverrettet.  

Dørene åpner 30 minutter før kampstart, og de stenges etter at 50 har kommet inn. Det vil være satt ut stoler, og publikum bes om å finne en plass. Sosiale grupper kan ta sine stoler sammen og danne en gruppe nærmere enn 1 meter. Men 1 meter må holdes mellom andre grupperinger. Hvis du har luftveissymptomer, hold deg hjemme! Det er det aller viktigste av alt.