KMT Family Sports Club er opptatt av å støtte idrettsmiljøet i Kongsberg, og har derfor sponset Kongsberg Miners siden 2012.

– Vi er veldig fornøyde med samarbeidet vi har med Miners, og mener at Kongsbergs råeste leverandør på trening har god match med Norges råeste basketballklubb, smiler Trygve Hagen, daglig leder ved KMT Family Sports Club Kongsberg.

Trygve Hagen ved KMT Family Sports Club

Gode treningsfasiliteter gir større vinnersjanse

KMT sponser Miners med gratis medlemskap til blant annet elitespillerne. I tillegg gir de rabatterte priser til alle medlemmer i klubben. Elitespiller Nikolas Skouen er en av dem som nyter godt av sponsingen.

Les mer om KMT Family Sports Club

– Som profesjonell basketballspiller er det utrolig viktig å ha gode fasiliteter, sånn som vi har her på KMT Family Sports Club. Det å kunne forebygge skader, komme tilbake fra skader og bli sterkere utover sesongen, gjør at vi har større sjanser for å vinne, sier Nikolas Skouen, spiller på Kongsberg Miners.

– Miners-spillerne er toppidrettsutøvere på høyt nivå. For oss som arbeider med trening gir sponsingen en spennende anledning til å følge toppidrettsutøvere i treningsarbeidet sitt, sier Hagen.

Miners-spillerne er forbilder i treningsmiljøet

Ved KMT ser de på Miners-spillerne som gode forbilder, som det er hyggelig å ha i treningsmiljøet på treningssenteret.

Hagen trekker fram at Kongsberg Miners er en velorganisert klubb, som er bygget stein på stein over tid.

– Dette appellerer til oss og vi ønsker å bidra til dette arbeidet, forklarer han.

Trygve Hagen ved KMT Family Sports Club

Kongsberg Miners setter Kongsberg på kartet og skaper stolthet og identitet for byens innbyggere.

– Vi er stolte av å være Miners sin leverandør på trening, og ser på denne sponsingen som god markedsføring. For mange er Miners-spillerne innovatører og forbilder i lokalsamfunnet, noe som er med på å trekke medlemmer til oss, sier Hagen.

– At vi har så mange gode sponsorer på laget, sånn som KMT, er med på å gjøre at vi har en større sjanse for å gå etter gull år etter år, konkluderer Skouen.