På denne siden vil du finne informasjon vedrørende hallansvar i Kongsberg Miners.

Innrapportering av resulater

Ved kampslutt kan lagkontakt melde resultatet via mobilapplikasjonen Min Basket. Ved å gå inn på applikasjonen og velge den aktuelle kampen der resultatet skal rapporteres inn, vil det komme til syne en grønn knapp hvor det står Registrer resultat. Trykk på denne for å komme til siden hvor du kan skrive inn kampens resultat – vær oppmerksom på hvem som er hjemme og bortelag.

Når alle kampene er ferdige, skal alle originale kampskjemaer for den aktuelle dagen scannes inn og sendes som PDF til axel.langaker@basket.no. Dette må gjøres innen tre dager etter kampen er ferdigspilt. Merk PDF av kampprotokoll med «RØ + Serie + Hjemmelag + Bortelag + Dato.
Eksempler: 
RØ GU14 VEST Asker Skien 14.10.18
RØ JU15B Asker TNT Towers 21.10.18
RØ 4M VEST Asker Drammen 28.10.18 

Betaling av dommere

For øyeblikket skjer betaling av dommere med kontanter/Vipps. Lagene som har hallansvar har selv ansvar for å ha nødvendige kontanter/Vipps til betaling av dommer. Ved kampslutt må dommer signere dommerkvittering (mal ligger i Idrettshallen) for hver kamp som dømmes. Honorarsatsene for 2019-2020 kan finnes ved å følge denne linken.

Når alle kamper er ferdigspilt må lagkontakt/hallansvarlig ferdigstille kvitteringen ved å signere nederst. Ferdig utfylt kvitteringsdokument sendes til økonomiansvarlig Jorun Bjertnes jorun.bjertnes@gmail.com for refusjon.

Kampoppsett

Det kan skje endringer i kampoppsettet som ikke til enhver tid er reflektert i hallansvarsoversikten. Derfor er det alltid lurt å dobbeltsjekke kampoppsettet via Banedagboken til Norges Basketballforbund. Her velger du Kongsberg Idrettshall som anlegg og datoen du har hallansvar, så vil du få en oversikt over kampene som skal spilles.

Huskeliste for hallansvar

Klikk her for å se siste oppdaterte utgave av huskelisten for hallansvar

Oversikt over hallansvar

Klikk her for å se når ditt lag har hallansvar

Hvem er lagkontakter?

Klikk her for å se lagkontaktlisten