Vi har snakket med flere av våre samarbeidspartnere, for å forstå bedre hvorfor de ønsker å bidra til at Kongsberg Miners kan nå sine mål.

For Metafor handler det i stor grad om å støtte det lokale idrettsmiljøet, samtidig som de får utfordret sin kreativitet som et filmproduksjonsselskap.

Hvorfor er dere partner av Kongsberg Miners?
Vi er partner med Kongsberg Miners for å støtte opp det lokale idrettsmiljøet, samtidig som det gir oss litt eksponering.

Hva ønsker dere å få ut av et partnerskap med Kongsberg Miners?
Det å jobbe med Miners gjør at vi får utfordret oss kreativt med det vi produserer. Miners er en litt annerledes «kunde» som gir oss stor frihet til å levere det vi mener er best for dem.

Hvilke tjenester tilbyr dere? Fortell kort om dere.
Metafor er et filmproduksjonsselskap som leverer reklamefilm og andre oppdragsfilmer i hovedsak for bedrifter. Under corona-perioden har vi også omstilt oss og leverer mye livesendinger som alternative møteplasser for bedrifter. Vi produserer TV-sendinger for bedrifter, streamet over nett, som et godt steg opp fra Teams/Zoom.

Hvilke tjenester kan dere tilby til andre partnere av Kongsberg Miners?
Av tjenester tilbyr Metafor: Reklamefilm, dokumentasjonsfilm, livestreaming fra studio og ute på lokasjon, opptak av foredrag og det meste annet innenfor film.

Vi er et lite og fleksibelt selskap som gjør mye for å tilpasse oss kundenes behov.

Se mer av det Metafor har gjort på Metafor.tv!
Se noe av det Metafor har gjort for Miners her: