Ønsker du å bestille utstyr må du kontakte materialforvalter direkte.

 

VIKTIG: Ved bestilling vil du automatisk videresendes til PayPal for betaling av det du har bestilt. A erfaring vet vi at noen av betalingene ikke vil gå igjennom. Skulle du oppleve dette – fortvil ikke… Da sender vi deg en påminnelse om å betale beløpet til lagets konto i stedet. For å være sikker på at bestillingen er registrert må du gjerne ta kontakt, så sjekker vi det.

Generell informasjon:
For bestilling av drakter og treningstøy har Kongsberg Miners en avtale med Soul Sport. Gjennom avtalen er vi sikret like produkter i mange år framover. For at produksjonsprisen ikke skal bli for høy pr bestilling er vi avhengig av å bestille et visst antall pr produkt pr bestilling. Vi forbeholder oss derfor retten til å samle opp bestillinger inntil vi har nok antall.

 

Plaggene foreligger nå i ny design. De som bestiller nå vil få drakter og treningstøy med ny design. Du må ikke ha den nyeste utgaven og kan derfor fortsatt spille med den gamle versjonen. Dersom du absolutt vil ha den nye er du velkommen til å bestille:-)

 

Hver spiller må ha

  • et hvitt draktsett

  • et blått draktsett

  • shooting med kort erm eller lang erm

Utstyr utover dette er frivillig. Vi anbefaler at man ikke bruker drakter på trening. Da holder de seg lenger. Spesielle ønsker utover de produktene som her er skissert må avtales med materialforvalter.

 

Materialforvalter

Gro Årstad Nordli

E-post: gro.arstad.nordli@hbv.no

Mobil: 924 28 291

 

Klikk her for bilder av utstyr:

Hvit drakt

Blå drakt

Shooting trøye, kort erm

Shooting trøye, lang erm

Treningstøy

Treningsdress

 

Klikk her for størrelser:

Drakter og shortser

Shooting

Treningsbukse

Treningsjakke