(Foto: Erik Berglund)

 

Kongsberg Miners fikk ett tøft møte med Tromsø Storm i årets første tur til Nord-Norge.  Etter at Miners åpnet serien med to seiere i Åpningshelgen, og et tøft tap mot favorittene Asker på hjemmebane, var det klart for kamp borte mot fjorårets kvartfinalemotstander.

 

Tromsø har selv vært en positiv overraskelse så langt i sesongen og er alltid en trussel med rutinerte Hani Issalhi på laget. Og det skulle vise seg å bli en tøff kamp.

 

Hjemmelaget var best i begynnelsen og Miners-gutta hang ikke helt med fra start. Der Tromsø var gode posisjonert, var Kongsberg på etterskudd. Til halvtid så var det Storm som var best. Etter en pep talk i hovedpausen var det et aggresivt og offensivt Miners-lag som kom på banen i andre halvdel. Takket være godt forsvar så kom laget tilbake i kampen. Men, når fjerde periode satte i gang så var Tromsø nok en gang mest presise. Kongsberg så slitne ut etter å ha brukt mye krefter på å hente inn ledelsen. God skyting fra hjemmelaget gjorde at Miners måtte ta til takke med sesongens andre tap.

 

Nå venter hjemmekamp mot Bærum Basket lørdag 21.oktober.

 

Go Miners!