(Foto: Erik Berglund)

 

Bærum Basket og Kongsberg Miners har utkjempet mange jevne kamper de siste sesongene. Lørdag 21.okt møttes de to lagene til ny kamp i Kongsberghallen.

 

Miners har hatt en ujevn start på sesongen og står med to seiere og to tap etter fire kamper – og kampen mot Bærum ble den forløsende oppevelsen Kongsberg-gutta har jobbet for tidlig i sesongen. Hjemmelaget satt standarden fra start og så aldri tilbake. Anført av lagmaskineriet til Miners så var det en håndfull spillere som bidro til spillets gang. I tillegg til Juan Ferrales, Fred Thomas og Nicolay Østbye, gjorde nyervervingen Brian Voelkel en imponerende figur i sin første kamp. Tobias Rotegård vise også sin styrke med presis skyting fra distanse. 

 

For gjestene var det Stian Mjøs og Keith Omeorah som var toneangivende. Mjøs, en av ligaens aller beste spillere, hadde ikke helt dagen fra distanse, men viste tidvis hvorfor han alltid gjør Bærum til en farlig motstander med sin enorme ballteknikk og spillforståelse. Men, det ble for lite for Bærum i denne kampen. 

 

Sluttresultatet ble 86 – 68 i en kamp Miners ledet fra start til slutt.

 

Neste kamp for Miners er 26.oktober borte mot Ammerud. Neste hjemmekamp er 4.november mot Frøya. 

 

Go Miners!