U16 nest best i Norge

By kbgminers on tirsdag, april 26th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

I helgen var Kongsberg Miners U16 på tur til Bergen hvor årets U16 NM ble arrangert. Etter en sesong med sterke prestasjoner både hjemme og i utland, var det klart for å se hvem som var best i klassen i Norge.


Miners U19 ble nummer ni

By kbgminers on mandag, april 18th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Helgens basket-NM i Tromsø skulle vise seg å bli noen utfordrende dager for vårt U19-lag. Miners U19 var trukket ut i en tøff gruppe med #1 rankede Sandvika og et sterk #8 ranket lag i Sverresborg fra Trondheim. Miners på sin side var ranket #9.


U19 til NM

By kbgminers on onsdag, april 13th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Torsdag ettermiddag la Miners U19 ut på tur til Tromsø, som er arrangør av årets basket-NM for U19. Laget har vært i forberedelser til denne turinering de siste seks ukene og har spisset formen til sesongens siste baskethelg for gjengen. Det blir tøff motstand, da alle Norges aller beste juniorspillere samles.


«Skoleballen»

By kbgminers on onsdag, april 13th, 2016 in Nyheter, Toppslider. Ingen kommentarer

Kongsberg Miners, i samarbeid med G-Sport Kongsberg, Buskerud Idrettskrets og GjensidigeStiftelsen, presenterer prosjektet SKOLEBALLEN. For å promotere fysisk aktvitet blant barn og unge så vil utvalgte barneskoler få utdelt basketballer til eget eie og bruk.


Miners-juniorer tar medalje

By kbgminers on tirsdag, april 12th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kongsberg Miners stilte i helgens regionsmesterskap i NBBF Region Øst med tre lag på guttesiden; U16, U17 og U19. Her samles de beste lagene fra seriespillet for å kåre en regionsmester – og Miners tok med seg en sølvmedalje hjem.


2015 gikk i pluss

By kbgminers on onsdag, mars 30th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Året 2015 har vært et år for historiebøkene for Kongsberg Miners. Tidligere denne måneden avholdt Bergkameratene Basketball (Kongsberg Miners) årsmøte hvor man gikk igjennom aktiviten fra året som har gått og det hele kunne toppes med et økonomisk overskudd.


Miners kåret til Årets Arrangør

By kbgminers on søndag, mars 13th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Norges Basketballforbund gir hver sesong ut en pris til den BLNO- klubben som har best arrangement rundt sine hjemmekamper. I sesongen 2015/2016 gikk prisen Årets Arrangør til Kongsberg Miners.


U16 og U19 til NM

By kbgminers on lørdag, mars 12th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kongsberg Miners Gutter U16 og Gutter U19 har tidligere i sesongen kvalifisert seg til Norgesmesterskap i basketball 2016. Denne uken offentlige gjorde klubben uttaket til disse lagene, og det var en gjeng med motiverte og talentfulle unge spillere som startet oppkjøringen til sesongens høydepunkt denne uka.


Sesongen sluttet i kvarten

By kbgminers on søndag, mars 6th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Etter en utrolig underholdende første sesong i BLNO måtte Miners se seg slått ut av sluttspillet av en motstander de har slitt med gjennom hele året. Kongsberghallen var smekkfull – hele 1107 tilskuere gjorde dette til en rekordkveld – og det var duket for en skikkelig fight.


Miners sikret hjemmebane

By kbgminers on søndag, februar 28th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Avslutningen på grunnserien skulle vise seg å bli, som forventet, en skikkelig fight mellom to lag med masse på spill. Frøya kunne med seier sikre seg bronsemedaljen i serien, mens Miners spilte om hjemmebanefordel og en egen mulighet for å havne på tredjeplass i BLNO.


Ett steg nærmere

By kbgminers on fredag, februar 26th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Torsdag kveld var det duket for ett oppgjør som kan vise seg å bety alt i kampen om hjemmebanefordel i kvartfinalen. Oslo-laget Centrum Tigers gjestet Kongsberghallen som ligaens tabelltoer og med en av ligaens aller mest talentfulle offensive lag. For Miners var kampen avgjørende for å holde på fjerdeplassen.


Svakt angrepsspill mot Asker

By kbgminers on torsdag, februar 18th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Serieinnspurten startet på alvor med onsdagens bortekamp mot Aliens. På en og en halv uke spiller Miners tre viktige kamper der de kjemper om en topp-4 plassering og hjemmebanefordel i kvartfinalen. Innspurten fikk ingen god start.


Batalje mot serielederen

By kbgminers on søndag, februar 7th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Miners hadde fem strake seiere før lørdagens møte med serieleder Ammerud, som selv har gått på to strake tap. Det var duket for en skikkelig fight i Kongsberghallen. Miners kjemper om hjemmebanefordel i kvartfinalen, mens Ammerud beskytter seriegullet. Og for en kamp det skulle bli.


Femte strake seier

By kbgminers on onsdag, februar 3rd, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Det var ingen enkel motstander som ventet i Rykkinnhallen tirsdag kveld. Bærum var 8-8 før kampen mot Miners, men er et lag som besitter spisskompetanse og som kan skape trøbbel for alle.


Storseier over Fyllingen

By kbgminers on søndag, januar 31st, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Lørdag var det duket for et nytt oppgjør i Kongsberghallen. Det er utrolig jevnt i toppen av tabellen i BLNO og det er fem lag, inkludert Miners, som kjemper om de øverste plassene. Kampen mot Fyllingen var veldig viktig for begge lag.


Miners tar ny seier

By kbgminers on søndag, januar 24th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kampen om tabellplasseringen i BLNO har begynt å knive seg til og kampen mot Nidaros i Trondheim var veldig viktig for begge lag. Miners jobber for å få en plassering blant de fire øverste, mens Nidaros ønsker å holde på sin sluttspillplass.


Vinterbasket 2016

By kbgminers on lørdag, februar 27th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Vinterbasket er en basketcamp for jenter og gutter 3. – 8. klasse. Bli en bedre basketspiller og møt nye venner i Vinterferien sammen med Miners-stjernene!


Startet året med seier

By kbgminers on lørdag, januar 9th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Lørdag var det duket for den første BLNO-kampen i 2016 for Miners. Tromsø Storm hadde tatt turen sørover for å revansjere tapet som Kongsberg påførste nordlendingene i Tromsøhallen i høst. Dette var en viktig kamp for begge lag og det bar kampen preg av.