Batalje mot serielederen

By kbgminers on søndag, februar 7th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Miners hadde fem strake seiere før lørdagens møte med serieleder Ammerud, som selv har gått på to strake tap. Det var duket for en skikkelig fight i Kongsberghallen. Miners kjemper om hjemmebanefordel i kvartfinalen, mens Ammerud beskytter seriegullet. Og for en kamp det skulle bli.


Femte strake seier

By kbgminers on onsdag, februar 3rd, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Det var ingen enkel motstander som ventet i Rykkinnhallen tirsdag kveld. Bærum var 8-8 før kampen mot Miners, men er et lag som besitter spisskompetanse og som kan skape trøbbel for alle.


Storseier over Fyllingen

By kbgminers on søndag, januar 31st, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Lørdag var det duket for et nytt oppgjør i Kongsberghallen. Det er utrolig jevnt i toppen av tabellen i BLNO og det er fem lag, inkludert Miners, som kjemper om de øverste plassene. Kampen mot Fyllingen var veldig viktig for begge lag.


Miners tar ny seier

By kbgminers on søndag, januar 24th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kampen om tabellplasseringen i BLNO har begynt å knive seg til og kampen mot Nidaros i Trondheim var veldig viktig for begge lag. Miners jobber for å få en plassering blant de fire øverste, mens Nidaros ønsker å holde på sin sluttspillplass.


Startet året med seier

By kbgminers on lørdag, januar 9th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Lørdag var det duket for den første BLNO-kampen i 2016 for Miners. Tromsø Storm hadde tatt turen sørover for å revansjere tapet som Kongsberg påførste nordlendingene i Tromsøhallen i høst. Dette var en viktig kamp for begge lag og det bar kampen preg av.


U16 hevder seg internasjonalt

By kbgminers on onsdag, januar 6th, 2016 in Nyheter, Toppslider. Ingen kommentarer

2015 var et gledens år for Kongsberg Miners som klubb. 2016 har så langt ikke skuffet heller. Hvert år 2. – 5. januar arrangeres den velkjente internasjonale turneringen Lundaspelen i Sverige. I årets utgave var Miners representert med ett lag: U16 Gutter.


Viktig seier over Asker

By kbgminers on fredag, desember 18th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

Julefesten i Kongsberghallen ble alt vi håpet den skulle bli; elektrisk stemning i hallen med en jevn, viktig og velspilt kamp og et publikum som møtte opp i manntall. Asker og Kongsberg kniver om tabelplass og denne kampen var veldig viktig for begge lag. Miners dro det lengste strået.


Miners styrker stallen

By kbgminers on fredag, desember 18th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

Og det er ingen hvem-som-helst som gjør sin inntreden i Miners-stallen. Kongsberg-gutten Nico Østbye returnerer til Miners etter studier og basketspill ved i USA.


Bomtur til Bergen

By kbgminers on søndag, desember 6th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

Miners satte kursen mot vestlandet og to kamper i Bergen denne helgen. Motstanderene var Gimle og Fyllingen. Gimle har tidligere tatt med seg en seier fra Kongsberghallen, mens Fyllingen skulle bli en helt ny motstander for Kongsberg.


Borteseier mot Eidsvoll

By kbgminers on søndag, november 22nd, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

Stian Gustavsen leverte årsbeste da Miners tok en fullt kontrollert seier på bortebane mot Eidsvoll søndag ettermiddag. Samtlige spillere fikk spilletid og hele 10 stk noterte seg på scoringslista. En solid laginnsats som ga Kongsberg sin sjette seier på de siste sju kampene.


Helgas kamper, uke 47

By kbgminers on søndag, november 15th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

Nok en tøff motstander når Nesodden gjestet Kongsberg. Vi fikk en god start på kampen og ledet 12-7 etter 1. periode. I 2 periode var vi litt sløve og innviterte Nesodden tilbake i kampen, til pause sto det 22-24 til Nesodden. Men i 3.periode var det ett helt annet lag som kom på banen, vi spilte aggresivt og godt forsvar hele perioden, og vant den hele 18-2!


Viktig seier over Bærum

By kbgminers on lørdag, november 14th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kongsberg Miners 75 – 66 Bærum Basket. To lag som var likt på tabellen. To lag som har vist stigende formkurve. En fullsatt Kongsberghall. Alt var duket for en storartet basketfest. Og det ble det!


Fremtidens jentespillere

By kbgminers on mandag, november 16th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

JENTEBASKET har fått en god start med masse trenerressurser og mange jenter har meldt seg på Skolebasket. Det finnes faktisk klasser med flere jenter enn gutter. Det er gøy! På tirsdager og torsdager har Jentebasket sine treninger på Raumyr og det har vært en positiv og engasjert gjeng som har møtt opp.


Helgas kamper, uke 46

By kbgminers on mandag, november 9th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

I helgen så var det mye aktivitet fra de øvrige lagene i Kongsberg Miners. Både damelaget og 2M-laget var i aksjon, i tillegg til mange kamper blant de aldersbestemte klassene.


Miners slo serieleder Tromsø

By kbgminers on søndag, november 8th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

Årets tøffeste kamp? På bortebane mot ubeseirede serieleder Tromsø Storm. Dette skulle ikke bli en ordinær seriekamp. Og Miners responderte i aller høyeste grad.


BySerien, Runde 1

By kbgminers on onsdag, november 4th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

Onsdag 4. nov gikk startskuddet for BySerien. SKOLEBASKET deltakere fra 4. , 5. og 6. klasse, både gutter og jenter, var samlet for å spille seriekamper. Noen skoler stilte egne lag, mens noen lag ble satt sammen av flere skoler.


Helgas yngre kamper

By kbgminers on mandag, november 2nd, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

I helgen spilte Miners yngre lag fem kamper totalt. Og det ble seier i alle fem kamper.Her kan du lese referat fra disse kampene. Go Miners!


Miners snublet mot Gimle

By kbgminers on søndag, november 1st, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

På selveste Halloween var det dags for Miners tredje hjemmekamp for sesongen. Gjestene Gimle fra Bergen har hatt en tøff start på sesongen med kun 1 seier og 4 tap før oppgjøret i Kongsberghallen. Men de møtte opp klare til kamp i Kongsberghallen og leverte veldig bra spill mot Miners-lag som kan bakpå tidlig i kampen.


Miners lanserer app

By kbgminers on torsdag, oktober 29th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

Torsdag 29.oktober ble Kongsberg Miners den første BLNO-klubben med sin egen mobilapplikasjon.

Appen inneholder kampoppsett, spillerinformasjon, og en stemmefunksjon for Banens Beste spiller presentert av bilSpiten AS som vil brukes under hjemmekamper.