Festkveld ble seier

By kbgminers on lørdag, oktober 10th, 2015 in Nyheter, Toppslider. Ingen kommentarer

Lørdag kveld var det duket for den først BLNO-kampen i Kongsberghallen på veldig, veldig lenge. Og for en festaften det ble. 600 tilskuere i kjempestemning, et Miners-lag som fyrte av på alle sylindere, en veldig underholdende Studio3 gjeng, og et høytflyvende show fra Kangaroos ble oppskriften på en ordentlig god opplevelse.


Ammerud for sterke

By kbgminers on lørdag, oktober 3rd, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

På lørdag ettermiddag var det duket for kamp nr 2 i BLNOs Åpningshelg for Kongsberg Miners. Etter en jevnspilt kamp mot Frøya på fredagen var gutta klare til å revansjere seg. Men, sånn gikk det desverre ikke Et Ammerud-lag i dytten etter en overbevisende seier over Gimle dagen før, tok til slutt seieren 83 – 76.


Tøft i første seriekamp

By kbgminers on fredag, oktober 2nd, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

Fredag kveld var Kongsberg Miners klare for årets serieåpning borte mot Frøya – et lag som har blitt slått to ganger i oppkjøringen. Kampen ble spilt i sammenheng med BLNOs Åpningshelg som foregår denne helgen. Etter to serie i to treningskamper, ble dette en annen kamp.


Seier mot USA Select

By kbgminers on søndag, september 20th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

I helgens siste treningskamp vant Miners 89 – 83 mot et aggresivt og rask USA Select lag. Det var mye publikum på tribunene og mye bra spill fra begge lag som gjorde kampen til en underholdende affære.


Seier mot Frøya

By kbgminers on lørdag, september 19th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

Miners åpnet helgens preseason turnering med seier over Frøya. Resultatet ble 105 – 91 i en kamp der Miners var i føringen så godt som hele kampen.


Preseason turnering 19 – 20 sept

By kbgminers on onsdag, september 16th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

Helgen 19. – 20. september arrangerer Kongsberg Miners en preseason turnering. BLNO-rival Frøya fra Bergen kommer på besøk og det amerikanske reiselaget USA Select vil også delta. De tre lagene skal spille en kamp hver mot hverandre i løpet av turneringshelgen.


Ujevne prestasjoner mot Aliens

By kbgminers on tirsdag, september 15th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

Det ble tap for Kongsberg Miners mot de regjerende Norgesmestrene fra Asker. Miners startet kampen bra og hadde tidlig en 10 poengs ledelse. I den tredje perioden stoppet det kraftig opp for Miners og Asker overtok føringen i kampen.


Treningskamp tirsdag kveld

By kbgminers on søndag, september 13th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

På tirsdag, 15. sept, har du mulighet til å se Kongsberg Miners i aksjon for første gang. BLNO-rival Asker Aliens kommer på besøk til Kongsberghallen. Miners har tidligere spilt to treningskamper i Bergen mot ligalagene Gimle og Frøya, hvor laget gikk ut med seiere i begge kampene.


Thor Hagen signerer med Miners

By kbgminers on fredag, september 4th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

Tidligere landslagsspiller og den erfarne forwarden Thor Hagen har blitt enig med klubben om en avtale for 2015/2016 sesongen. Thor gir laget størrelse og fysikk under kurven, samtidig som han bidrar med mye erfaring og klokskap inn i gruppa.


Miners STUDENT

By kbgminers on fredag, september 4th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kongsberg Miners samarbeider med Studentsamfunnet i Kongsberg for å forbedre tilbudene til byens studenter. Miners STUDENT er et tilbud til alle byens studenter ved HBV og Fagskolen. 


Skolebasket

By kbgminers on fredag, september 4th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

Nå er et nytt skoleår i gang og Miners sitt Skolebasket tilbud er åpent for alle byens 3. – 6. klassinger. Egne skoledrakter, treninger i egen gymsal med Miners-stjernene, og muligheter for å spille kamper.