Borteseier mot Eidsvoll

By kbgminers on søndag, november 22nd, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

Stian Gustavsen leverte årsbeste da Miners tok en fullt kontrollert seier på bortebane mot Eidsvoll søndag ettermiddag. Samtlige spillere fikk spilletid og hele 10 stk noterte seg på scoringslista. En solid laginnsats som ga Kongsberg sin sjette seier på de siste sju kampene.


Helgas kamper, uke 47

By kbgminers on søndag, november 15th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

Nok en tøff motstander når Nesodden gjestet Kongsberg. Vi fikk en god start på kampen og ledet 12-7 etter 1. periode. I 2 periode var vi litt sløve og innviterte Nesodden tilbake i kampen, til pause sto det 22-24 til Nesodden. Men i 3.periode var det ett helt annet lag som kom på banen, vi spilte aggresivt og godt forsvar hele perioden, og vant den hele 18-2!


Viktig seier over Bærum

By kbgminers on lørdag, november 14th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kongsberg Miners 75 – 66 Bærum Basket. To lag som var likt på tabellen. To lag som har vist stigende formkurve. En fullsatt Kongsberghall. Alt var duket for en storartet basketfest. Og det ble det!


Fremtidens jentespillere

By kbgminers on mandag, november 16th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

JENTEBASKET har fått en god start med masse trenerressurser og mange jenter har meldt seg på Skolebasket. Det finnes faktisk klasser med flere jenter enn gutter. Det er gøy! På tirsdager og torsdager har Jentebasket sine treninger på Raumyr og det har vært en positiv og engasjert gjeng som har møtt opp.


Helgas kamper, uke 46

By kbgminers on mandag, november 9th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

I helgen så var det mye aktivitet fra de øvrige lagene i Kongsberg Miners. Både damelaget og 2M-laget var i aksjon, i tillegg til mange kamper blant de aldersbestemte klassene.


Miners slo serieleder Tromsø

By kbgminers on søndag, november 8th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

Årets tøffeste kamp? På bortebane mot ubeseirede serieleder Tromsø Storm. Dette skulle ikke bli en ordinær seriekamp. Og Miners responderte i aller høyeste grad.


BySerien, Runde 1

By kbgminers on onsdag, november 4th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

Onsdag 4. nov gikk startskuddet for BySerien. SKOLEBASKET deltakere fra 4. , 5. og 6. klasse, både gutter og jenter, var samlet for å spille seriekamper. Noen skoler stilte egne lag, mens noen lag ble satt sammen av flere skoler.


Helgas yngre kamper

By kbgminers on mandag, november 2nd, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

I helgen spilte Miners yngre lag fem kamper totalt. Og det ble seier i alle fem kamper.Her kan du lese referat fra disse kampene. Go Miners!


Miners snublet mot Gimle

By kbgminers on søndag, november 1st, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

På selveste Halloween var det dags for Miners tredje hjemmekamp for sesongen. Gjestene Gimle fra Bergen har hatt en tøff start på sesongen med kun 1 seier og 4 tap før oppgjøret i Kongsberghallen. Men de møtte opp klare til kamp i Kongsberghallen og leverte veldig bra spill mot Miners-lag som kan bakpå tidlig i kampen.


Miners lanserer app

By kbgminers on torsdag, oktober 29th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

Torsdag 29.oktober ble Kongsberg Miners den første BLNO-klubben med sin egen mobilapplikasjon.

Appen inneholder kampoppsett, spillerinformasjon, og en stemmefunksjon for Banens Beste spiller presentert av bilSpiten AS som vil brukes under hjemmekamper.


Sterk borteseier mot Tigers

By kbgminers on søndag, oktober 25th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

Etter to seiere på to hjemmekamper var det duket for en tøff bortekamp mot et sterkt Centrum Tigers lørdag kveld i Oslo sentrum. Tigers viste muskler ved å slå Frøya på hjemmebane sist helg og har flere store navn i spillerstallen


Miners tar seieren mot Jets

By kbgminers on lørdag, oktober 17th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

I årets andre hjemmekamp var det duket for et oppgjør mellom to relativt ferske ligalag. Nidaros Jets som er i sin andre BLNO-sesong kom på besøk fra Trondheim for å spille mot Miners, som da er i sin første BLNO-sesong. Altså to lag som jobber med å fotfeste seg i den norske basketligaen.


Festkveld ble seier

By kbgminers on lørdag, oktober 10th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

Lørdag kveld var det duket for den først BLNO-kampen i Kongsberghallen på veldig, veldig lenge. Og for en festaften det ble. 600 tilskuere i kjempestemning, et Miners-lag som fyrte av på alle sylindere, en veldig underholdende Studio3 gjeng, og et høytflyvende show fra Kangaroos ble oppskriften på en ordentlig god opplevelse.


Ammerud for sterke

By kbgminers on lørdag, oktober 3rd, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

På lørdag ettermiddag var det duket for kamp nr 2 i BLNOs Åpningshelg for Kongsberg Miners. Etter en jevnspilt kamp mot Frøya på fredagen var gutta klare til å revansjere seg. Men, sånn gikk det desverre ikke Et Ammerud-lag i dytten etter en overbevisende seier over Gimle dagen før, tok til slutt seieren 83 – 76.


Tøft i første seriekamp

By kbgminers on fredag, oktober 2nd, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

Fredag kveld var Kongsberg Miners klare for årets serieåpning borte mot Frøya – et lag som har blitt slått to ganger i oppkjøringen. Kampen ble spilt i sammenheng med BLNOs Åpningshelg som foregår denne helgen. Etter to serie i to treningskamper, ble dette en annen kamp.


Seier mot USA Select

By kbgminers on søndag, september 20th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

I helgens siste treningskamp vant Miners 89 – 83 mot et aggresivt og rask USA Select lag. Det var mye publikum på tribunene og mye bra spill fra begge lag som gjorde kampen til en underholdende affære.


Seier mot Frøya

By kbgminers on lørdag, september 19th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

Miners åpnet helgens preseason turnering med seier over Frøya. Resultatet ble 105 – 91 i en kamp der Miners var i føringen så godt som hele kampen.


Preseason turnering 19 – 20 sept

By kbgminers on onsdag, september 16th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

Helgen 19. – 20. september arrangerer Kongsberg Miners en preseason turnering. BLNO-rival Frøya fra Bergen kommer på besøk og det amerikanske reiselaget USA Select vil også delta. De tre lagene skal spille en kamp hver mot hverandre i løpet av turneringshelgen.


Ujevne prestasjoner mot Aliens

By kbgminers on tirsdag, september 15th, 2015 in Nyheter. Ingen kommentarer

Det ble tap for Kongsberg Miners mot de regjerende Norgesmestrene fra Asker. Miners startet kampen bra og hadde tidlig en 10 poengs ledelse. I den tredje perioden stoppet det kraftig opp for Miners og Asker overtok føringen i kampen.