Klar for seriestart

By kbgminers on mandag, september 26th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Som en del av BLNOs åpningshelg har Kongsberg to bortekamper i Oslo i helgen som start på årets basketsesong. Fredag 30.september så er det duket for serietstart når Miners reiser til Vollenhallen for å møte Asker Aliens til dyst kl 18:00. Kamp nummer to er på søndag 2.oktober mot liganykommer Persbråten i Rykkinnhallen.


Vellykket oppkjøring

By kbgminers on lørdag, september 17th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kongsberg Miners inviterte til storfint besøk helgen 16. – 17. september. Den britiske mesterklubben Leicester Riders og det amerikanske reiselaget USA Select kom på besøk.


En av to i Bergen

By kbgminers on søndag, september 4th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Helgen 3. – 4. september var Miners på vestlandstur for å spille treningskamper mot Gimle og turneringsarrangør Frøya.


Tip-Off førsesongsturnering

By kbgminers on torsdag, august 25th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Fredag 16.sept og lørdag 17.sept arrangerer Kongsberg Miners en førsesongsturnering i Kongsberghallen. Motstanderene blir Leicester Riders fra England og USA Select.


Siste amerikaner på plass

By kbgminers on tirsdag, august 23rd, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kongsberg Miners har skrevet en ettårskontrakt med den atletiske forwarden CJ Oldham fra Ohio, USA. Med signeringen av Oldham har Miners fullført sommerens signeringer og BLNO-stallen er komplett. CJ har spilt fire sesonger college; to år ved Akron University i D1 NCAA og to år ved Gannon University i D2 NCAA.


Skolebasket promo

By kbgminers on søndag, august 21st, 2016 in Nyheter, Toppslider. Ingen kommentarer

Skolebasket arrangeres på samtlige sju barneskoler i Kongsberg, og vil være et tilbud for alle gutter og jenter i 2. – 6. klasse. Hver uke har vi våre profilerte spillere og trenere i skolens gymsaler for å arrangere lystbetonte basketballøkter med fokus på grunnleggende egenskaper som samarbeid, lek, og oppmuntring til fysisk aktivitet.


Miners signerer vingspiller

By kbgminers on torsdag, august 18th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Den atletiske vingspilleren Alexander Lundquist har signert en ett-årskontrakt med Kongsberg Miners. Han kommer fra spill hos Trelleborg Pirates på nivå 2 i Sverige. Han har tidligere vært elev ved Malbas Basketgymnas og vært en del av landslagssystemet i Sverige.


Treningstidene er klare

By kbgminers on fredag, august 12th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Her finner du informasjon om når og hvor alle lagene i Kongsberg Miners har trening gjennom sesongen 2016/2017. Har du lyst til å starte på basket? Da er du hjertelig velkommen til å møte på en trening.


Miners U17 til Europa

By kbgminers on fredag, juli 29th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kongsberg Miners Gutter U17 (født 2000) blir Norges aller første lag, noensinne, til å delta in den europeiske ligaen European Youth Basketball League (EYBL). Deltagelsen i EYBL innebærer tre serierunder, med 16 lag, som spilles i Latvia og Litauen.


Hawthorne inn i trenerteamet

By kbgminers on onsdag, juli 20th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kongsberg Miners har styrket trenerteamet inn mot neste sesong med et kjent ansikt. Tidligere Penguins-profil Rodney Hawthorne har blitt enig med Miners om en avtale. Hawthorne, sammen med Kjetil Andresen, vil være hovedtrener Baard Stollers to assistenter for neste sesong.


Terminlista 16/17 er klar

By kbgminers on mandag, juli 11th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

BLNO-sesongen 2016/2017 inneholder 27 kamper for hvert lag og med et 3-3-1 format i sluttspillet. Det betyr at det blir enda flere kamper å glede seg til i år for alle Miners-fans! Årets første hjemmekamp spilles lørdag 8.oktober kl 17:00 mot regjerende seriemester Ammerud.


Unge forsterkninger

By kbgminers on tirsdag, juli 5th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Mikal Gjerde fra Haugesund Basket, William Hay fra Nesodden Basket og Simen Juvastøl fra TNT Tønsberg har alle meldt overgang til Kongsberg Miners for kommende sesong. Trioen flytter primært til Kongsberg for å gå på Miners Akademiet. De vil også være en stor del av satsingen på U17 og U19-nivå.


Miners tar opp fem juniorer

By kbgminers on lørdag, juni 25th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kongsberg Miners har tatt opp fem spillere til BLNO-laget fra ungdomsavdelingen. Stevan Krusevac (19), Brage Sørensen (19), Asbjørn Svergja (19), Mihajlo Krivokapic (17) og Tobias Rotegård (16) har alle fått plass i A-stallen til Miners for neste sesong.


Hagen forlenger med Miners

By kbgminers on onsdag, juni 22nd, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kongsberg Miners og Thor Hagen har blitt enig om en kontraktforlengelse for 2016/2017 sesongen. Den sympatiske forwarden ble etter sitt comeback sist sesong en publikumsfavoritt med sin energiske spillestil og mange dunker


Sjølund på GU18 landslaget

By kbgminers on tirsdag, juni 21st, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kongsberg-gutten og 17-årige Kristian Sjølund (født 1999) har blitt tatt ut på det norske U18-landslaget for gutter. Laget skal delta på nordisk mesterskap som starter førstkommende helg Finland, samt delta på EM senere i august.


Miners signerer ny amerikaner

By kbgminers on tirsdag, mai 24th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Søndag 22.mai ble Kongsberg Miners enig om en ett-årsavtale med amerikaneren Juan Ferrales. Ferrales kommer fra proffspill i Dublin, Irland med laget GCD Swords hvor han snittet 16 poeng per kamp og skøyt 55%. Han har tidligere spilt for Barry University i Miami, USA hvor han var kaptein i to sesonger.


Sesongavslutning 15/16

By kbgminers on fredag, mai 20th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kongsberg Miners inviterer til sommeravslutning for alle klubbens yngre spillere og deres familie. Det blir utdeling av priser fra sesongen som har vært, samt mat og sosialt.   Møt opp i Kongsberghallen onsdag 25.mai kl 18:00 for Kongsberg Miners sesongavslutning.   Go Miners!


Ford SilverCup 2016

By kbgminers on torsdag, mai 19th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Gled deg til høstens mest spektakulære basketarrangement; Ford SilverCup – lørdag 10. september 2016. Kongsberg Miners, i samarbeid med bilSpiten, G-Sport og Elkjøp, inviterer store og små til en aktiv og flott dag med basketball, grilling, aktiviteter, musikk, og mye mer.