Gimle for sterke

By kbgminers on mandag, februar 13th, 2017 in Nyheter. Ingen kommentarer

Det har vært utkjempet flere gode kamper mellom Kongsberg Miners og Gimle de to siste årene. Når bergenserne kom på besøk til Kongsberghallen sist lørdag var det intet unntak.


God helg

By kbgminers on tirsdag, februar 7th, 2017 in Nyheter. Ingen kommentarer

Sist helg var en krevende utfordring for Kongsberg Miners. Først var det hjemmekamp mot Frøya i Kongsberghallen på lørdag, før laget reise nordover for bortekamp mot Tromsø Storm på søndag.


Borteseier mot Ammerud

By kbgminers on mandag, januar 30th, 2017 in Nyheter. Ingen kommentarer

Samtidig som de norske håndballherrene gjorde historie i VM-finalen i Frankrike søndag, gikk hoppballen mellom Miners og Ammerud i Apalløkka. Ammerud kjemper for å unngå nedrykksplass, mens Miners spiller for seriegullet i hver kamp fremover.


Seks på rad

By kbgminers on lørdag, januar 14th, 2017 in Nyheter. Ingen kommentarer

Torsdag kveld var Miners gjester i Vulkanhallen for andre gang i årets sesong; da Kongsberg møtte Centrum Tigers til en tøff bortekamp. Etter en krevende høstsesong for Tigers med mange spillere ute, så var det et gledelig å se mange Tigers-profiler tilbake på ban


Storseier i Trondheim

By kbgminers on tirsdag, januar 10th, 2017 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kongsberg Miners startet andre halvdel av sesongen på bortebane; med kamp mot Nidaros Jets i Husebyhallen i Trondheim lørdag 7.januar.


Romjulsfeiring

By kbgminers on torsdag, desember 29th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Romjulskampene var en gang en fast tradisjon i BLNO før den ble avviklet fra seriesystemet for flere år siden. I år var romjulskampen tilbake på kalenderen og Kongsberg Miners tok i mot Centrum Tigers i Kongsberghallen 28.desember.


Atletisk forward på plass

By kbgminers on torsdag, desember 15th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Etter nyheten om at Rokas Grinius sin prøvekontrakt ikke ble forlenget har klubben letet etter en erstatter. Nå har den atletiske engelskmannen Solomon Rolls-Tyson signert en kontrakt med Kongsberg Miners.


Miners forlenger ikke med Grinius

By kbgminers on mandag, desember 5th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kongsberg Miners har valgt å ikke bruke opsjonen for forlengelse av kontrakten til den litauiske forwarden Rokas Grinius. Han var på en 14-dagers prøvekontrakt i oktober som ble utsatt pga spillerens skadesituasjon. Grinius spilte i totalt seks kamper for klubben hvor han snittet 2.2 poeng og 3.5 returer.


Sterk avslutning ga seier

By kbgminers on søndag, desember 4th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Tromsø Storm gjestet Kongsberghallen for andre gang i høst når lagene møttes på søndag. Sist lagene møttes ble det en jevn og spennende kamp hvor Miners trakk det lengste strået. Tromsø kom til kampen med seier mot Asker fra dagen før, mens Kongsberg slo Ammerud borte sist tirsdag.


Hjemmeseier mot Gimle

By kbgminers on søndag, november 27th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Etter tirsdagens bortetap mot Bærum Basket var det en motivert Miners-gjeng som tok parketten i Kongsberghallen søndag. Gimle hadde selv stor grunn til å være motiverte; når lagene møttes sist i Gimlehallen stjal Miners med seg en seier etter et mirakuløst comeback i en kamp hvor Gimle hadde full kontroll.


Bomtur til Bærum

By kbgminers on onsdag, november 23rd, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Tirsdag kveld var Miners på besøk til Rykkinnhallen for kamp mot Bærum Basket. Miners kom fra en hjemmeseier mot Asker Aliens på torsdag, mens Bærum snublet mot Tromsø Storm sist søndag.


Seier mot Asker

By kbgminers on onsdag, november 23rd, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kongsberg Miners tok sesongen åttende seier hjemme mot Asker Aliens torsdag kveld. Lagene møttes i serieåpningen i slutten av september, en kamp som ble jevn helt til slutten. Denne gangen skulle det bli annerledes.


1-1 i Bergen

By kbgminers on mandag, november 14th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Etter å ha startet sesongen 6-0, er Kongsberg Miners på vei inn en utfordrende og krevnde periode i sesongen. Laget har sju kamper de neste 23 dagene – og de første ble spilt sist helg i Bergen mot to andre topplag i BLNO.


Seks på rad

By kbgminers on søndag, oktober 30th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kongsberg Miners har åpnet sesongen med 5 strake seiere før lørdagens kamp mot Tromsø Storm. Gjestene fra nord kom rett fra sin første seier av året hjemme mot Ammerud sist helg og var på besøk til Østlandet for å måle krefter mot Kongsberg.


Tabelltopp etter tøff uke

By kbgminers on søndag, oktober 23rd, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kongsberg Miners spilte to kamper forrige uke mot to av de beste lagene i Norge; på onsdag kveld ventet regjerende norgesmester Centrum Tigers på bortebane, men Miners selv var verter til rutinerte Frøya på lørdag.


Seier mot Ammerud

By kbgminers on søndag, oktober 9th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Endelig var basketsesongen i Kongsberg i gang – årets første hjemmekamp, mot regjerende seriemester Ammerud, skulle vise seg å bli en velspilt kamp med mange høydepunkter. Ammerud som har hatt en tøff start på sesongen ønsket å få sin første seier for sesongen, mens Miners ville bygge på seierene fra BLNOs åpningshelg.


2-0 i åpningen

By kbgminers on søndag, oktober 2nd, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

BLNOs åpningshelg gikk av stabelen 30.sept – 2.okt i Rykkinnhallen utenfor Oslo. Alle lagene i ligaen samles til ligastart og det er mange spennende kamper. Miners åpnet mot Asker Aliens på fredag og møtte nyopprykkede Persbråten på søndag.


Litauisk forward klar

By kbgminers on torsdag, september 29th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Den litauiske centeren Rokas Grinius har blitt enig med Miners om en prøvekontrakt for prøvespill – med opsjon for å forlenge ut 2016/2017 sesongen.


Klar for seriestart

By kbgminers on mandag, september 26th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Som en del av BLNOs åpningshelg har Kongsberg to bortekamper i Oslo i helgen som start på årets basketsesong. Fredag 30.september så er det duket for serietstart når Miners reiser til Vollenhallen for å møte Asker Aliens til dyst kl 18:00. Kamp nummer to er på søndag 2.oktober mot liganykommer Persbråten i Rykkinnhallen.


Vellykket oppkjøring

By kbgminers on lørdag, september 17th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kongsberg Miners inviterte til storfint besøk helgen 16. – 17. september. Den britiske mesterklubben Leicester Riders og det amerikanske reiselaget USA Select kom på besøk.