Miners signerer ny amerikaner

By kbgminers on tirsdag, mai 24th, 2016 in Nyheter, Toppslider. Ingen kommentarer

Søndag 22.mai ble Kongsberg Miners enig om en ett-årsavtale med amerikaneren Juan Ferrales. Ferrales kommer fra proffspill i Dublin, Irland med laget GCD Swords hvor han snittet 16 poeng per kamp og skøyt 55%. Han har tidligere spilt for Barry University i Miami, USA hvor han var kaptein i to sesonger.


Sesongavslutning 15/16

By kbgminers on fredag, mai 20th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kongsberg Miners inviterer til sommeravslutning for alle klubbens yngre spillere og deres familie. Det blir utdeling av priser fra sesongen som har vært, samt mat og sosialt.   Møt opp i Kongsberghallen onsdag 25.mai kl 18:00 for Kongsberg Miners sesongavslutning.   Go Miners!


Ford SilverCup 2016

By kbgminers on torsdag, mai 19th, 2016 in Nyheter, Toppslider. Ingen kommentarer

Gled deg til høstens mest spektakulære basketarrangement; Ford SilverCup – lørdag 10. september 2016. Kongsberg Miners, i samarbeid med bilSpiten, G-Sport og Elkjøp, inviterer store og små til en aktiv og flott dag med basketball, grilling, aktiviteter, musikk, og mye mer.


U16 nest best i Norge

By kbgminers on tirsdag, april 26th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

I helgen var Kongsberg Miners U16 på tur til Bergen hvor årets U16 NM ble arrangert. Etter en sesong med sterke prestasjoner både hjemme og i utland, var det klart for å se hvem som var best i klassen i Norge.


Miners U19 ble nummer ni

By kbgminers on mandag, april 18th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Helgens basket-NM i Tromsø skulle vise seg å bli noen utfordrende dager for vårt U19-lag. Miners U19 var trukket ut i en tøff gruppe med #1 rankede Sandvika og et sterk #8 ranket lag i Sverresborg fra Trondheim. Miners på sin side var ranket #9.


U19 til NM

By kbgminers on onsdag, april 13th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Torsdag ettermiddag la Miners U19 ut på tur til Tromsø, som er arrangør av årets basket-NM for U19. Laget har vært i forberedelser til denne turinering de siste seks ukene og har spisset formen til sesongens siste baskethelg for gjengen. Det blir tøff motstand, da alle Norges aller beste juniorspillere samles.


«Skoleballen»

By kbgminers on onsdag, april 13th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kongsberg Miners, i samarbeid med G-Sport Kongsberg, Buskerud Idrettskrets og GjensidigeStiftelsen, presenterer prosjektet SKOLEBALLEN. For å promotere fysisk aktvitet blant barn og unge så vil utvalgte barneskoler få utdelt basketballer til eget eie og bruk.


Miners-juniorer tar medalje

By kbgminers on tirsdag, april 12th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kongsberg Miners stilte i helgens regionsmesterskap i NBBF Region Øst med tre lag på guttesiden; U16, U17 og U19. Her samles de beste lagene fra seriespillet for å kåre en regionsmester – og Miners tok med seg en sølvmedalje hjem.


2015 gikk i pluss

By kbgminers on onsdag, mars 30th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Året 2015 har vært et år for historiebøkene for Kongsberg Miners. Tidligere denne måneden avholdt Bergkameratene Basketball (Kongsberg Miners) årsmøte hvor man gikk igjennom aktiviten fra året som har gått og det hele kunne toppes med et økonomisk overskudd.


Miners kåret til Årets Arrangør

By kbgminers on søndag, mars 13th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Norges Basketballforbund gir hver sesong ut en pris til den BLNO- klubben som har best arrangement rundt sine hjemmekamper. I sesongen 2015/2016 gikk prisen Årets Arrangør til Kongsberg Miners.


U16 og U19 til NM

By kbgminers on lørdag, mars 12th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Kongsberg Miners Gutter U16 og Gutter U19 har tidligere i sesongen kvalifisert seg til Norgesmesterskap i basketball 2016. Denne uken offentlige gjorde klubben uttaket til disse lagene, og det var en gjeng med motiverte og talentfulle unge spillere som startet oppkjøringen til sesongens høydepunkt denne uka.


Sesongen sluttet i kvarten

By kbgminers on søndag, mars 6th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Etter en utrolig underholdende første sesong i BLNO måtte Miners se seg slått ut av sluttspillet av en motstander de har slitt med gjennom hele året. Kongsberghallen var smekkfull – hele 1107 tilskuere gjorde dette til en rekordkveld – og det var duket for en skikkelig fight.


Miners sikret hjemmebane

By kbgminers on søndag, februar 28th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Avslutningen på grunnserien skulle vise seg å bli, som forventet, en skikkelig fight mellom to lag med masse på spill. Frøya kunne med seier sikre seg bronsemedaljen i serien, mens Miners spilte om hjemmebanefordel og en egen mulighet for å havne på tredjeplass i BLNO.


Ett steg nærmere

By kbgminers on fredag, februar 26th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Torsdag kveld var det duket for ett oppgjør som kan vise seg å bety alt i kampen om hjemmebanefordel i kvartfinalen. Oslo-laget Centrum Tigers gjestet Kongsberghallen som ligaens tabelltoer og med en av ligaens aller mest talentfulle offensive lag. For Miners var kampen avgjørende for å holde på fjerdeplassen.


Svakt angrepsspill mot Asker

By kbgminers on torsdag, februar 18th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Serieinnspurten startet på alvor med onsdagens bortekamp mot Aliens. På en og en halv uke spiller Miners tre viktige kamper der de kjemper om en topp-4 plassering og hjemmebanefordel i kvartfinalen. Innspurten fikk ingen god start.


Batalje mot serielederen

By kbgminers on søndag, februar 7th, 2016 in Nyheter. Ingen kommentarer

Miners hadde fem strake seiere før lørdagens møte med serieleder Ammerud, som selv har gått på to strake tap. Det var duket for en skikkelig fight i Kongsberghallen. Miners kjemper om hjemmebanefordel i kvartfinalen, mens Ammerud beskytter seriegullet. Og for en kamp det skulle bli.