Under sommeren 2017 har Kongsberg Miners revidert sin sportslige modell for å bedre tilrettelegge for klubbens visjon om å være best på utvikling i norsk basket. Samtidig som man ønsker økt fokus på individuell utvikling av spillerens tekniske, taktiske og fysiske ferdigheter, vil det nye modellen også gjøre det mulig å ha med flest mulig, lengst mulig. 

 

Du har kanskje sett at ungdomslagene kun er tildelt to treninger per uke uansett alder? Samtidig har det dukket opp nye partier med ferdighetstrening. Hvem er disse for? Hvem kan delta og hvordan melder jeg meg på?  På denne siden skal du få tak i den informasjonen du trenger for å lære deg om den nye hverdagen som ungdomsspiller i Kongsberg Miners. 

 

Alle spillere i Kongsberg Miners betaler en treningskontigent og medlemsavgift for å delta på treninger og kamper i regi av klubben. Dette innebærer to lagtreninger per uke, samt kamper og turneringer som laget deltar på. I henhold til den nye sportslige modellen har prisene for den kommende sesongen blitt redusert slik at terskelen for å spille basketball skal bli enda lavere. Dette er grunntilbudet i klubben.

 

Videre så har man mulighet til å melde seg opp til et utviklingsprogram som vi kaller for ferdighetstrening. Her får spilleren tilpasset individuell trening fra våre mest kompetente trenere – både på basketball og fysikk. Fokus er på utvikling av indivduelle ferdigheter. Ferdighetstreningen gjennomføres to ganger per uke, samt mulighet for ulike samlinger på helger og andre kvelder når det er aktuelt. Man må ha treningskontigent og medlemsskap for å delta. 

 

Ferdighetstreningene er en felles arena for våre satsende spillere hvor man vil møte spillere fra ulike lag. Tilbudet er fra U14 til U19 for både gutter og jenter. 

 

Betaling av treningskontigent og medlemsavgift, samt påmelding ferdighetstrening, finnes på buyticket.no/miners. Trenger du hjelp til å bruke denne tjenesten? Se enkel bruksanvisning ved å klikke her

 

Har du problemer med kjøp eller bruk av påmeldingsportalen? Ta kontakt med kundeservice på support@buytec.no.

 

Henvendelser ang det sportslige tilbudet kan rettes til:

 

Kjetil Korbu Nilsen

Sportslig leder

sport@kongsbergminers.no