Huskeliste for Lagkontakter

Lagkontaktene har mange oppgaver som er viktig for at laget skal kunne fungere best mulig. Vi anbefaler at det er to lagkontakter pr lag hvor den ene står ansvarlig på kontaktlister osv. Ved at man er to er det litt mindre sårbart hvis en ikke kan stille. Laget må organiseres innen 15 juni slik at spørsmål kan avklares og info. og hjelp gis av styret i BK Miners. Vi har laget en huskeliste for lagkontaktene som du finner under.
  1. Hallansvar hvor oppgavene er gitt i egen instruks «Hallansvar».
  2. Utarbeide kjøreplaner for alle bortekamper. Endringer i kampprogram må umiddelbart meldes til «kjøreansvarlig» slik at de som er satt opp på kjøring får raskt informasjon.
  3. Draktansvaret omfatter å ta vare på draktene mellom hver kamp, vakse dem på 30 gr vrengt og sørge for at laget har drakter ved alle kamper.
  4. Etterleve eventuelle spesielle regler for sesongen. Dette blir bekjentgjort på forbundet hjemmeside og på våre egne nettsider før sesongstart. Lagkontaktene må sørge for å skaffe seg kopi fra nettet eller kontakte BK Miners sportslige leder.
  5. «Rød» medisinkoffert skal alltid være med på treninger og kamper. Koffert med riktig innhold deles ut av materialkomiteen.
  6. Dugnadskoordinering betyr å sørge for at laget stiller med nødvendig hjelp på dugnadene (spillere og voksne).
  7. Følg jevnlig med på hjemmesidene til BK Miners for viktig informasjon.
  8. BK-kalender vil deles ut ca 30. oktober. Sendes ut i god tid. Ta med spillerne ved utdelingen og selg med en gang! Da blir det enkelt.
  9. Sørge for påmelding til evenutelle cup/turneringer.
Print Friendly