Huskeliste for Lagkontakter

Lagkontaktene har mange oppgaver som er viktig for at laget skal kunne fungere best mulig. Vi anbefaler at det er to lagkontakter pr lag hvor den ene står ansvarlig på kontaktlister osv. Ved at man er to er det litt mindre sårbart hvis en ikke kan stille.

Laget må organiseres innen 15 juni slik at spørsmål kan avklares og info. og hjelp gis av styret i BK Basket – Kongsberg Miners. Vi har laget en huskeliste for lagkontaktene som du finner under.

 1. Hallansvar hvor oppgavene er gitt i egen instruks «Hallansvar».
 2. Utarbeide kjøreplaner for alle bortekamper. Endringer i kampprogram må umiddelbart meldes til «kjøreansvarlig» slik at de som er satt opp på kjøring får raskt informasjon.
 3. Draktansvaret omfatter å ta vare på draktene mellom hver kamp, vakse dem på 30 gr vrengt og sørge for at laget har drakter ved alle kamper.
 4. Etterleve eventuelle spesielle regler for sesongen. Dette blir bekjentgjort på forbundet hjemmeside og på våre egne nettsider før sesongstart. Lagkontaktene må sørge for å skaffe seg kopi fra nettet eller kontakte Kongsberg Miners sportslige leder.
 5. Sørg for at foreldre tar bilder ved alle kamper og  hent inn kampreferat fra treneren fra alle kamper. Bilder og kampreferat fra hver kamp sendes via e-post til webansvarlig. Husk å legge ved ønsket bildetekst. Webansvarlig legger ut nyheter med kampreferat og bilder på klubbens hjemmesiden.
 6. Sørg for at lagbilde (med bildetekst) og presentasjon av laget sendes via e-post til webansvarlig senest innen 2 uker etter første kamp. Husk at bildetekst skal også legges ved. Webansvarlig legger ut presentasjon av lagene på klubbens hjemmesiden. 
 7. «Rød» medisinkoffert skal alltid være med på treninger og kamper. Koffert med riktig innhold deles ut av materialkomiteen.
 8. Lisensoversikt som viser hvilke spillere har betalt NBBF lisens skal tas med til alle kamper. Hvis en spiller har betalt med ikke kommet på oversikten må spilleren ta med kvittering.
 9. Dugnadskoordinering betyr å sørge for at laget stiller med nødvendig hjelp på dugnadene (spillere og voksne).
 10. Følg jevnlig med på hjemmesidene til Kongsberg Miners for viktig informasjon.
 11. BK-kalender vil deles ut ca 30. oktober. Sendes ut i god tid. Ta med spillerne ved utdelingen og selg med en gang! Da blir det enkelt.
 12. Sørge for påmelding til eventuelle cup/turneringer.
Print Friendly