(Foto: Ole John Hostvedt, LP)

 

Når Frøya og Miners møttes i Kongsberghallen var det en avgjørende kamp for innbyrdes oppgjør i tabelltoppen i BLNO. Begge lag var side om side i kampen om plassen rett bak serieleder Asker Aliens. 

 

Helt fra hoppball var det tydelig at disse to lagene kom for å vinne. I alle kampens 40 minutter var det to hardtkjempende som fulgte hverandre. Miners var noen poeng foran for det meste, men Frøya, anført av meget gode Sigurd Lorange og Nikolas Skouen, slapp aldri taket. Skouen ble kampens toppscorer med 34 poeng, mens unggutten Lorange imponerte alle med sine 22 poeng. 

 

For Kongsberg var det Brian Voelkel som ble kampens store spiller og noterte seg for en tripble-double med 26 poeng, 18 returer og 10 målgivende pasninger. Juan Ferrales fulgte opp med 31 poeng, mens Fred Thomas noterte seg for årsbeste 20 poeng og en håndfull spektakulære dunker til publikums store glede.

 

Kampen endte med sluttresultat 104 – 99 til Miners. 

 

Neste hjemmekamp er førstkommende lørdag 11.november kl 17:00 mot Nidaros Jets. Men, allerede førstkommende onsdag 8.november skal Miners reise til Asker for å møte den ubeseirede serielederen Asker Aliens til dyst kl 19:30 Vi har satt opp supporterbuss fra Kongsberg som du kan kjøpe billett til her. Det er begrensede antall plasser – 55 personer – og det er førstemann-til-mølla som gjelder.

 

Go Miners!