(Foto: Erik Berglund)

 

Asker Aliens har startet sesongen på en eventyrlig måte med 10 strake seiere før møte med Miners onsdag kveld. Kongsberg på sin side har vært i dytten etter at stallen ble komplett med Brian Voelkels ankomst. Det lå til rette til å bli årets kamp i BLNO – og forventningene innfridde.

 

Det var ikke mange ledige seter å skue i Leikvollhallen når hoppballen gikk. Asker startet best og gikk i en tidlig ledelse, men etter en time-out av hovedtrener Baard Stoller midtveis i 1.periode, kjempet Miners seg tilbake i kampen. Derfra og ut gikk lagene side om side. Til hovedpausen gikk Kongsberg i garderoben med en liten ledelse på to poeng, men kampen bar preg av to lag som kjempet om å få kontroll. Det var først i begynnelsen av 4.periode, hvor Asker tok føringen anført av dyktige Joshua Hart, at ett av lagene tok styringen. Hart satte 20 av sine 29 poeng i denne perioden og ga Aliens litt pusterom. Miners ga aldri opp og kom helt innpå Asker ved to anledninger, men tiden rant desverre ut for bortelaget.

 

For Kongsberg var Juan Ferrales toppscorer med 29 poeng, mens Brian Voelkel puttet inn 14 poeng, 12 returer og 9 assists. Nicolai Østbye og Mikal Gjerde hadde 14 poeng hver. For Asker var nevnte Hart bestemann med 29 poeng, etterfulgt av Torgrim Sommerfeldt og Stian Emil Berg på 13 poeng.

 

Leikvollhallen var fylt til randen og en busslast med Miners-suppoertere tok plass på tribunen. Vi ønsker å rekke ut en stor takk til våre fantastiske fans som stiller opp og heier på gutta. Kampen på tribunen var det dere som vant. 

 

Etter kampen er nå Asker Aliens den ubestridte serieleder med 11 seiere på 11 kamper – og er på vei til å ha en historisk sesong. Det siste møtet mellom Aliens og Kongsberg finner sted i Kongsberghallen 6.januar.

 

Nå ser Miners frem mot neste hjemmekamp lørdag 11.november mot Nidaros Jets. Denne kampen bli årets første mulighet til å delta på bilSpiten Silvershot. 

 

Go Miners!